ייצור גרילים

ייצור גרילים 2017-09-11T15:13:53+00:00

השאלה החשובה ביותר – כיצד אנו מייצרים גריל איכותי?

נירוסטה היא אחד החומרים החזקים בתעשייה ולכן אנו משתמשים בה לגריל במידות מוכרות וגם כזה המיוצר בהתאם לדרישות הלקוח
החיתוך, הניקוב, והחירור נעשים ע"י לייזר.

אנו מציידים את הגריל במגש טפטוף שניתן לשליפה ולהשלכת האפר וכל השאריות שנופלות אליו.
אנו גם מוסיפים 4 רגליים של 2.5 ס"מ כל אחת בכדי ליצור סירקולציה חשובה של אוויר, וגם לספק חמצן למבערים ובכדי שיהיה לגז מאיפה לצאת במקרה של דליפה.

שלבי הקמת מטבח הגינה
הדור הבא של המנגלים

בטיחות

בטיחות היא דבר שעומד לנגד עינינו ולכן אנו מתקינים חיישנים בטיחותיים וברזי גז מתקדמים מתוצרת איטליה
כך הם יוכלו לשמש אתכם למשך שנים רבות בטמפרטורות הגבוהות ביותר.
גם העבודה במטבחי גינה או גריל ביתי על מבערי הגז היא אישית ומדויקת מאחר ורק כך ניתן ליצור מבער איכותי ועמיד.
אנו מייצרים מבערים שעוביים לפחות 2.5 מ"מ בכדי להבטיח את חוזקם למשך שנים רבות.

10 טיפים לבחירה, ייצור ותפעול גריל

בדקו היטב ממה עשויה הרשת לצליית הבשר, בשר טוב נעשה על גבי רשת מסיבית, רשו כזו מעבירה את החום בצורה טובה יותר ומקצרת את תהליך הצלייה של הבשר.

הגרילים מתוצרתנו מאובזרים ברשת כבדה ומקצועית בד"כ במשקל 12-20 קילו. רשת זו סופגת חום רב ובזמן שנניח עליה נתח בשר, הוא יקבל מכת חום חזקה ומיצי הבשר ייכנסו פנימה לתוך הנתח ובכך לא נאבד את טעמו הטוב.

פיזור הלהבות במנגל ושימוש הרדיאנטים במקום באבנים תורם לאיכות הצלייה של הבשר, הרדיאנט הוא משולש יצוק מפלדה בממוקם מעל להבת הגז, הרדיאנט מפזר את החום בצורה אחידה ואינו מפחית מעוצמת חום האש.

אצלנו בשאולי גרילס ניתן להשיג שילוב מנצח של רדיאנטי משולב אבני גריל ובנוסף ניתן להוסיף גם גחלים אמיתיים לקבלת טעם של מנגל פחמים, לקבלת ארומות וניחוחות מעוררי תיאבון.

האם יש למנגל ארובה? בחינה מהירה של סוגי המנגלים הפופולרים בשוק או אילו שאתם קונים ב"מבצע" מלמדת שאינם מגיעים עם ארובה ולכן רבים רואים בארובה אביזר מיותר. תפקיד הארובה הוא לפלוט את העשן העולה מהנגל אל האוויר מעל לראשכם, השוואת הלחצים סביב צינור הארובה הופך אותה לשואב עשן הפועל ללא מנוע. נסו להפעיל את המנגל ביום ללא רוח ותרגישו את ההבדל שבשימוש בארובה.

אצלנו תוכלו להשיג גרילי פחם וגז עם מנדף בנויים כיחידה אחת, בכל מידה.

לחומר ממנו עשוי המנגל חשיבות מכרעת, תמיד העדיפו מנגל העשוי מנירוסטה. ניתן למצוא בשוק שתי סוגי נירוסטה עיקריים והם: נירוסטה 304- בגימור מט, מבריק או מלוטש ונירוסטה 316- בגימור מט, מבריק או מלוטש, בנירוסטה זו משתמשים בד"כ במקומות קרובים מאוד לים – בהן יש אחוז מליחות גבוה באוויר.

סטייק טוב דורש עוצמת צלייה של לפחות 15 BTU לסמ"ר, בדקו במפרט המנגל מהי עוצמת גריל הגז. מומלץ לבחור בגריל מעל 60,000 BTU. אצלנו תוכלו למצוא גרילים מקצועיים עד 120,000 BTU + חלוקת חום שווה ואיכותית של כל 10ס"מ מבער ברשות 6,9,11,14 מבערי גז בגריל.

מומלץ להקדיש רגע ולבחון את צבע האש, בדומה לכיריים הביתיות, צבע צהוב מעיד על שריפה לא מושלמת של גז הבישול בעוד להבה כחולה מצביעה על שריפה מושלמת. אש בצבע צהוב במנגל תשרוף את הבשר ותשאיר עליו מעטה של פיח דק

בדקו היכן הרגיל יוצר. רוב מוחץ של הגרילים מגיעים מסין ותחת השם דגם "קנדי" (אוסטרלי וכו'). חלק חילוף בטוח לא תמצאו עוד שלוש שנים. אצלנו הגרילים לשנים ארוכות וחלקי חילוף אם תצטרכו תוכלו להשיג גם לגרילים שנרכשו לפני 20 שנה ויותר (ברזים, כפתורים, מבערים, רשתות וכו'..)

בדקו האם המנגל מגיע עם מגירת איסוף שומן? רוב סוגי הבשר מכילים בתוכם כמויות גדולות של שומן, השומן שנשרף הופך לעיסה שחורה הניגרת לתחתית המנגל. מנגל עם מגירת איסוף יקל עליכם. חשוב לוודא שהמגירה מכסה את כל חלקו התחתון של משטח הצלייה.

בטיחות – רוב מוחץ של הגרילים הנמכרים כיום בישראל ללא חיישני בטיחות במיוחד במטבחי חוץ מומלץ להתקין חיישני בטיחות להגנה מפני משחק ילדים בגריל ולהגנה מפני זרימת גז חופשית במקרה שהלהבה כבתה.

המחיר, מחיר המנגל הוא הפרמטר המכריע ביותר בשאלה האם נרכוש את המנגל אך מאידך רכישה בסכום גבוה אינה מעידה על איכות המנגל. פעמים רבות הסכום הגבוה נובע מהתוספות עמן מגיע המנגל, שולחן צד, להבה לקפה או מגירת אחסון, מומלץ לדאוג לאיכות הצלייה בלבד כל השאר ככל הנראה אינם מצדיקים את המחיר אצלנו תוכלו להשיג גרילים לשנים ארוגכות, באיכות גבוהה ביותר תפוקות חום חזקות (60,000-120,000 BTU) במחירים הנעים מ2,000 ש"ח + מע"מ ומעלה.

פיזור החום ממבערי הגריל נוצר באחת מהדרכים הבאות:

אבנים טבעיות לגריל, משולשי הגנה מעל לכל מבער, תבנית נשלפת שיכולה להציע שילוב של אבנים ורשת עם אבנים (ובנוסף ניתן להוסיף פחמים אמיתיים בשיטה הנחשבת לחסכונית מאוד), או התקנה של קופסת עישון (יציקה מרובעת עם נסורת בתוכה המוסיפה ריחות מדהימים ותורמת לצליית הבשר).

אסור לשכוח את הרשת של הגריל האיכותי שלנו

ההקפדה על ייצור כל חלקי הגריל מגיעה גם לחלק החשוב הזה בכדי שהרשת תעמוד בצורה מכובדת בכל עומס.
כך, תוך כדי ספיגת החום היא תעניק לבשר את עוצמת החום הרבה שאותה הוא דורש כשמניחים אותו עליה.

♦ הקפדה זו תורמת רבות לשמירה על עסיסיותו של הבשר ועל טעמו המצוין. ♦

לפרטים ומידע נוסף השאירו מספר ונציג יצור עמכם קשר בהקדם!

 
שינוי גודל גופנים
יצירת קשר
השאירו פרטיכם ונציג יחזור אליכם